Από το 1969

Ασφάλειες Κατσαρού

Η Ασφάλειες Κατσαρού Insurance Brokers A.E. είναι μία ανεξάρτητη εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα ασφάλισης και διαχείρισης κινδύνων. Από το 1969 διατηρούμε μία σταθερά επιτυχημένη και δυναμική παρουσία στα ασφαλιστικά δρώμενα, έχοντας ταυτίσει το όνομά μας με την αξιοπιστία, την φερεγγυότητα, την προσήλωση και την ασφαλιστική πρωτοπορία.

Η πολυετής επαγγελματική μας σχέση με ένα σημαντικό πελατολόγιο υψηλού κύρους αποδεικνύει την ποιότητα των υπηρεσιών μας και τοποθετεί τις Ασφάλειες Κατσαρού Insurance Brokers A.E. σε ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά. Κατά την διάρκεια των 50 χρόνων λειτουργίας μας, διαμορφώσαμε ένα σταθερό πελατολόγιο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ασφαλίσεις μεγάλων τεχνικών έργων, μεταφορές μεγάλης αξίας εμπορευμάτων, πολυεθνικές εταιρείες καθώς επίσης και ιδιώτες. Λειτουργούμε σε ιδιόκτητα γραφεία επί της οδού Αγ. Αλεξάνδρου στη περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

philosophy_circle_2x

Ιστορική Αναδρομή

Αρχές της δεκαετία του ’60 ο Ελισαίος Κατσαρός, ιδρυτής της εταιρεία μας, δραστηριοποιείται στην ασφαλιστική αγορά ως πραγματογνώμονας.

Τέλη του ΄60, το 1969 ιδρύει με τον υιό του Πέτρο Κατσαρό την εταιρεία Ελ.Κατσαρός ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΕΕ, όπου δραστηριοποιούνται και στην παροχή υπηρεσιών ασφάλισης και διαχείρισης κινδύνων. Κατά την διάρκεια της δεκαετίας του ’70, την εποχή που οι αλλαγές στον ασφαλιστικό χώρο είναι ραγδαίες, συμμετέχουμε στις εξελίξεις μέσα από τα συλλογικά όργανα. Παράλληλα φροντίζουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών με αποτέλεσμα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και την σημαντική αύξηση της παραγωγής μας. Την φιλοσοφία μας αυτή, της εκπλήρωσης και ικανοποίησης στο μέγιστο των προσδοκιών των ασφαλιζομένων μας, δεν εγκαταλείψαμε από τότε ποτέ.

Το 2005 ο Πέτρος Κατσαρός παραδίδοντας την σκυτάλη στην μετέπειτα γενιά, μετονομάζει με την κόρη του Αναστασία Κατσαρού την εταιρεία σε Ασφάλειες Κατσαρού Insurance Brokers A.E., προσαρμόζοντας την στις νέες τεχνολογίες και αλλαγές που επιφέρει πια η νέα δεκαετία με τις αυξημένες απαιτήσεις και την πολυπλοκότητα των νέων ασφαλιστικών κινδύνων που δημιουργούνται.

Ο ρόλος μας ως ασφαλιστικοί σύμβουλοι

Ο στόχος μας είναι να αποτελούμε την βέλτιστη επιλογή Ασφαλιστικού Συμβούλου για Επιχειρήσεις και Ιδιώτες. Αυτός ο στόχος ορίζει συνειδητά την επιλογή των συνεργασιών μας με τους ασφαλιστικούς οργανισμούς, τη γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε, τη συνεχή επένδυση στην εκπαίδευσή μας.
Ο ρόλος μας ως Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι είναι να μελετάμε τις καθημερινές ανάγκες του πελάτη, να προβλέπουμε τις μελλοντικές, να σχεδιάζουμε το είδος της ασφαλιστικής κάλυψης που θα προασπίζει τα συμφέροντά του και να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο κάθε πελάτης μας είναι μοναδικός και ο ρόλος μας είναι να δημιουργούμε οφέλη για τον καθένα ξεχωριστά. Συμβάλλουμε και συμμετέχουμε μαζί τους, στην γρήγορη και σωστή διεκπεραίωση των ζημιών τους.

H σχέση μας με την ασφαλιστική αγορά

Η ελευθεριά μας ως Brokers μας εξασφαλίζει την δυνατότητα να έχουμε την επιλογή των προϊόντων που θα σας συστήσουμε, μέσα από το πλήθος των συνεργασιών μας με τις ασφαλιστικές εταιρείες, με γνώμονα πάντα το συμφέρον σας, την προστασία σας και την οικονομικότερη πρόταση βάση των αναγκών σας. Γι’ αυτό, ερευνούμε συνεχώς την αγορά ώστε οι ασφαλιστικές μας προτάσεις να αντικατοπτρίζουν την καλύτερη σχέση υπηρεσιών και κόστους.

Diversity & Inclusion

Our commitment to diversity and inclusion is reflected in how we value relationships, how we conduct business.

Digital Solutions

See how we're looking to the future through research and technology. Find and volunteer for the causes.

Simple & Perfect Ideas

Whether you're a new or seasoned driver, you can learn more about car insurance, maintenance and safe.

Protect Your Dreams

To inspire, protect and restore your dreams. Because we believe a dream is the most valuable thing.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

OUR VISION

Quality Insurance Since 1990

Being a good neighbor is about more than just being there when things go completely wrong. It’s also about being there for all of life’s moments when things go perfectly right.

OUR MISSION

OUR VALUES

OUR AWARDS

OUR STATEGY

Η ιστορία μας

Η ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΤΣΑΡΟΥ Insurance Brokers A.E. είναι μία ανεξάρτητη εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα ασφάλισης και διαχείρισης κινδύνων.

Η πολυετής επαγγελματική μας σχέση με ένα σημαντικό πελατολόγιο υψηλού κύρους αποδεικνύει την ποιότητα των υπηρεσιών μας και τοποθετεί τις ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΤΣΑΡΟΥ Insurance Brokers A.E. σε ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά.

Κατά την διάρκεια των 50 χρόνων λειτουργίας μας, διαμορφώσαμε ένα σταθερό πελατολόγιο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ασφαλίσεις μεγάλων τεχνικών έργων, μεταφορές μεγάλης αξίας εμπορευμάτων, πολυεθνικές εταιρείες καθώς επίσης και ιδιώτες.

Λειτουργούμε σε ιδιόκτητα γραφεία επί της οδού Αγ. Αλεξάνδρου στη περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Οι Αξίες μας

Από το 1969 διατηρούμε μία σταθερά επιτυχημένη και δυναμική παρουσία στα ασφαλιστικά δρώμενα! Βασικές μας αξίες αποτελούν:

 • Η αξιοπιστία
 • Η φερεγγυότητα
 • Η προσήλωση
 • Η ασφαλιστική εξειδίκευση

Σε κάθε πελάτη μας παρέχεται εξειδικευμένη συμβουλευτική με στόχο την εύρεση των ασφαλιστικών του αναγκών.

Our Awards

As an entrepreneur, you can look for bunch wellbeing, dental, and vision protection for your representatives through eHealth. You need at any rate one full-time representative other than your mate to fit.

 • We adhere to high ethical standards, provide timely
 • We respect all people, value the differences among them
 • We seek to earn a profit by offering consumers products
 • We strive constantly to improve in order to meet

Our Stategy

As an entrepreneur, you can look for bunch wellbeing, dental, and vision protection for your representatives through eHealth. You need at any rate one full-time representative other than your mate to fit.

 • We adhere to high ethical standards, provide timely
 • We respect all people, value the differences among them
 • We seek to earn a profit by offering consumers products
 • We strive constantly to improve in order to meet